Persoonlijke veerkracht met NLP modellen module 1

  • Tijd dinsdag 14 mei om 20:00
  • AdresVormingscentrum Beukbergen, Amersfoortseweg 59, 3712 BB Huis ter Heide

Persoonlijke veerkracht met NLP modellen module 1
Begeleiding: Wix Priesterbach, NLP Trainer

14-15 mei 2019
Uiterste inschrijfdatum: tot 2 weken voor aanvang van de conferentie
Van Defensiemedewerkers wordt in deze tijd veel gevraagd. Uitzendingen, reorganisaties en ook gebeurtenissen in de priv├ęsituatie. Dit alles heeft invloed in je leven, je functioneren als persoon en daarmee als functionaris. Persoonlijke veerkracht stelt je in staat om de druk te hanteren die van buiten op je afkomt. Hoe groter je veerkracht, des te makkelijker kun je het leven en dus ook je werk aan.

Je kunt zelf veel doen om je veerkracht te vergroten. Dat doe je niet in een dag. Het is eerder dagelijkse beoefening. Met je beoefening bewijs je jezelf een belangrijke dienst, want je investeert in je toekomst, als je leef- en werkomstandigheden wellicht wat lastiger zijn.
In deze conferentie maak je kennis met een aantal NLP technieken die je kunnen helpen met het handhaven of vergroten van je persoonlijke veerkracht. NLP (NeuroLinguïstisch programmeren) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Persoonlijke veerkracht is opgebouwd uit 3 zelfstandige modules. Modules 1, 2 en 3. Je kunt met 1 beginnen en daarna beslissen of je 2 en eventueel 3 wilt doen.
Aanmelden bij Elisabeth Kok mailadres: e.kok.04@mindef.nl